Rijschool in Zaandam

Rijschool in Zaandam

20140324_183228

Ben je op zoek naar een professionele rijschool in Zaandam die ook nog eens betaalbaar is? Bij Rijschool DriveFresh ben je aan het juiste adres. Wij zijn namelijk de goedkoopste rijschool in Zaandam en omstreken. Daarnaast is het ook nog eens mogelijk om je rijopleiding in een automaat te volgen. De instructeurs van onze rijschool in Zaandam letten tijdens de rijlessen erg goed op de veiligheid van hun leerlingen in het verkeer. Bij Rijschool DriveFresh kan je je eigen lestijden inplannen, de instructeur zal dan aangeven of dit hem/haar ook goed uitkomt. Goedkoop, flexibel en leuk rijlessen doe je bij DriveFresh in Zaandam e.o!

IMG_7205 2

Waarom Rijschool Drivefresh

Rijschool DriveFresh is een hele jonge, maar ook gezellige rijschool in Zaandam. Wij geven niet alleen rijles in Zaandam en omstreken, maar ook de Bollenstreek en Haarlemmermeer! Wij vinden het erg belangrijk dat het niet alleen gezellig is in de auto maar dat het vooral veilig blijft. De tarieven van Rijschool DriveFresh zijn erg laag vergeleken met die van andere rijscholen in Zaandam. Wil je weten hoe het is om je rijlessen bij onze rijschool in Zaandam te volgen? Vraag dan nu een proefles aan en ervaar het zelf!

 

Een moment geduld aub.

Geslaagde leerlingen

Wil je een berichtje achterlaten voor je instructeur? Ben je al geslaagd? We horen graag van onze leerlingen hoe ze de rijlessen hebben ervaren. Laat snel een bericht achter in ons gastenboek door te reageren via je Facebook account! Je berichtje stellen wij zeer op prijs.