Rijschool in Purmerend

IMG_7253 2

Ben je op zoek naar een professionele rijschool in Purmerend die ook nog eens betaalbaar is? Bij Rijschool DriveFresh ben je aan het juiste adres. Wij zijn namelijk de goedkoopste rijschool in Purmerend en omstreken. Daarnaast is het ook nog eens mogelijk om je rijopleiding in een automaat te volgen. De instructeurs van onze rijschool in Purmerend letten tijdens de rijlessen erg goed op de veiligheid van hun leerlingen in het verkeer. Bij Rijschool DriveFresh kan je je eigen lestijden inplannen, de instructeur zal dan aangeven of dit hem/haar ook goed uitkomt. Goedkoop, flexibel en leuk rijlessen doe je bij DriveFresh in Purmerend e.o!

IMG_7240 2

Waarom Rijschool Drivefresh

Rijschool DriveFresh is een hele jonge, maar ook gezellige rijschool in Purmerend. Wij geven niet alleen rijles in Purmerend en omstreken, maar ook de Bollenstreek en Haarlemmermeer! Wij vinden het erg belangrijk dat het niet alleen gezellig is in de auto maar dat het vooral veilig blijft. De tarieven van Rijschool DriveFresh zijn erg laag vergeleken met die van andere rijscholen in Purmerend. Wil je weten hoe het is om je rijlessen bij onze rijschool in Purmerend te volgen? Vraag dan nu een proefles aan!

 

Een moment geduld aub.

Geslaagde leerlingen

Wil je een berichtje achterlaten voor je instructeur? Ben je al geslaagd? We horen graag van onze leerlingen hoe ze de rijlessen hebben ervaren. Laat snel een bericht achter in ons gastenboek door te reageren via je Facebook account! Je berichtje stellen wij zeer op prijs.